fbpx

Omsider er Danmark på vej til at lægge Corona-epidemien bag sig, og det er en glæde at åbne for nye tilmeldinger til den udskudte konference ”En helt ny virkelighed, en helt anden hjælp”, d. 4.-5. november i Torvehallerne, Vejle.

Programmet har fået nye datoer, men indholdet er i det store hele uændret, for epidemien har intet taget fra aktualiteten og nødvendigheden af en helt anden hjælp til mennesker med psykiske vanskeligheder.

Du kan altså igen begynde at se frem til mødet med de tre hovedtalere fra udlandet: John Read, Lucy Johnstone og Niels Buus – og lige nu genopfriske både personer og tema her i sidste års optakt.

Vi glæder os til at byde velkommen i Vejle til alt det, vores konferencer – ikke mindst takket være jer – er kendt for: et højt fagligt niveau og et solidt fællesskab, hvor gamle kolleger glæder sig over at se hinanden, og hvor nye er ønskede og har let ved at melde sig ind.

Find praktiske oplysninger og meld dig til!

NB: Har du valgt at bevare den plads, du købte sidste år, står du (og evt. dine kolleger) selvfølgelig stadig på deltagerlisten og behøver ikke foretage dig mere.