fbpx

En helt ny virkelighed, en helt anden hjælp

Velkommen til konference 2021

27. september 2021: Vi har opdateret programmet for denne længe imødesete konference og har især optur over at præsentere en ny mand på holdet: den kendte professor og recoveryekspert Bengt Karlsson fra Norge. Vi glæder os til at se jer i Vejle!

10. september 2021. Tilmeldingen er nu afsluttet.

25. maj 2021. Omsider er Danmark på vej til at lægge Corona-epidemien bag sig, og det er en glæde at åbne for nye tilmeldinger til den udskudte konference ”En helt ny virkelighed, en helt anden hjælp”, d. 4.-5. november i Torvehallerne, Vejle.

Programmet har fået nye datoer, men indholdet er i det store hele uændret, for epidemien har intet taget fra aktualiteten og nødvendigheden af en helt anden hjælp til mennesker med psykiske vanskeligheder.

Du kan altså igen begynde at se frem til mødet med de tre hovedtalere fra udlandet: John Read, Lucy Johnstone og Niels Buus – og lige nu genopfriske både personer og tema her i sidste års optakt.

Vi glæder os til at byde velkommen i Vejle til alt det, vores konferencer – ikke mindst takket være jer – er kendt for: et højt fagligt niveau og et solidt fællesskab, hvor gamle kolleger glæder sig over at se hinanden, og hvor nye er ønskede og har let ved at melde sig ind.

Priser:
Kr. 3.750 Deltager i enkeltværelse
Kr. 3.450 Deltager i delt dobbeltværelse
Kr. 2.950 Deltager uden overnatning
Alle beløb er ekskl. moms.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Vi opfordrer dig til at være tidligt ude, der bliver formodentlig rift om de sidste pladser.

NB: Har du valgt at bevare den plads, du købte sidste år, står du (og evt. dine kolleger) selvfølgelig stadig på deltagerlisten og behøver ikke foretage dig mere.

Ved afbud inden d. 27. august 2021 får du pengene tilbage, dog fratrukket et administrationsgebyr på kr. 500.
Ved afbud efter denne dato gives ikke penge retur, men du er velkommen til at give pladsen til en anden. Husk blot at give besked om det på mail til konference2020@psykosocialrehabilitering.dk.

Har du særlige ønsker til forplejning (vegetar, veganer osv.), skriver du blot direkte til Torvehallerne i Vejle: tf@torvehallerne.dk.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at skrive til konference2020@psykosocialrehabilitering.dk.