fbpx

Kære kolleger

Vi har valgt at udskyde konferencen endnu gang – til efteråret 2021.
Som følge af de seneste udmeldinger fra sundhedsmyndighederne – risiko for forværring af epidemien i februar og marts, når den mere smitsomme britiske variant af Coronavirus gradvis bliver den dominerende – er det efter al sandsynlighed ikke muligt at gennemføre vores konference d. 25.-26. marts som tidligere meddelt.

I løbet af sommeren forventer Sundhedsstyrelsen, at alle danskere, der ønsker det, er vaccineret mod Covid-19. Vi har derfor truffet det oplagte og ansvarlige valg simpelthen at udskyde vores 2020-konference med nøjagtig 1 år til uge 44 i 2021.

Indholdet af konferencen En helt ny virkelighed, en helt anden hjælp har ikke tabt i aktualitet.

Vi har allerede aftalt med vores tre hovedtalere fra udlandet: John Read, Lucy Johnstone og Niels Buus, at de kommer til Vejle i efteråret 2021.

Vi tager nu en fornyet dialog med de mange danske bidragydere, som vi tror og håber på tilkendegiver, at de ønsker at være med til efteråret.

Vi glæder os til at byde velkommen i Vejle til alt det, vores konferencer – ikke mindst takket være jer – er kendt for: et højt fagligt niveau og et solidt fællesskab, hvor gamle kolleger glæder sig over at se hinanden, og hvor nye er ønskede og har let ved at melde sig ind.

En helt ny virkelighed, en helt anden hjælp finder sted i Torvehallerne torsdag, d. 4 og fredag d. 5. november 2021.

Vi ses til oktober til to spændende konferencedage.
Er du tilmeldt konferencen, kontakter vi dig med praktiske oplysninger i god tid. Kan du eller nogle af de kolleger, du har tilmeldt, ikke deltage 4.-5. november, kan du selvfølgelig ændre navne på deltagerne. Og er I forhindret, kan I anmode om refusion af deltagerbetalingen. Skriv til os på konference2020@psykosocialrehabilitering.dk.

Til slut en kæmpestor og varm tak til Torvehallerne og alle medvirkende for at gøre denne udskydelse mulig.

Venlig hilsen

Mogens Seider og Tonie Rasmussen
Formand og næstformand