fbpx

Kære kolleger

Vi har valgt at udskyde konferencen til foråret 2021.
Teoretisk er det muligt at afholde konferencen En helt ny virkelighed, en helt anden hjælp som planlagt, 22.-23. oktober.  Men de opdaterede forholdsregler ift. COVID-19 fører til en kvalitet, hverken vi eller vores gode partnere gennem 10 år i Torvehallerne kan stå inde for – og som I ikke er tjent med:

  • I ville skulle sidde på jeres plads i salen under hele konferencen og kun forlade denne kortvarigt i forbindelse med fx toiletbesøg. Selv maden ville blive serveret portionsvis i salen.
  • Ingen af de tre hovedtalere fra udlandet vil kunne være fysisk til stede.
  • En del kolleger har allerede fået forbud mod at deltage af arbejdsgiver. Og senest har nogle danske oplægsholdere også meldt fra af samme grund.

De betingelser underminerer den kvalitet og det fællesskab, vores konferencer bygger på. Derfor har vi sammen med Torvehallerne valgt at udskyde årets udgave til foråret 2021.

Udskydelsen bevarer programmet intakt, og vi har allerede aftalt med vores tre hovedtalere fra udlandet: John Read, Lucy Johnstone og Niels Buus, at de kommer til Vejle i marts.

Vi er naturligvis i tæt dialog med de mange danske bidragydere, som samstemmende tilkendegiver, de ønsker at være med til foråret.

Vi glæder os til at byde velkommen i Vejle til alt det, vores konferencer – ikke mindst takket være jer – er kendt for: et højt fagligt niveau og et solidt fællesskab, hvor gamle kolleger glæder sig over at se hinanden, og hvor nye er ønskede og har let ved at melde sig ind.

En helt ny virkelighed, en helt anden hjælp finder sted i Torvehallerne torsdag, d. 25 og fredag d. 26. marts 2021.

Vi ses til marts til to spændende konferencedage.
Er du tilmeldt konferencen, kontakter vi dig med praktiske oplysninger i god tid, ligesom vi plejer at gøre i starten af oktober. Kan du eller nogle af de kolleger, du har tilmeldt, ikke deltage 25.-26. marts, kan du selvfølgelig ændre navne på deltagerne. Og er I forhindret, kan I anmode om refusion af deltagerbetalingen. Skriv til os på konference2020@psykosocialrehabilitering.dk.

Til slut en kæmpestor og varm tak til Torvehallerne og alle medvirkende for at gøre denne udskydelse mulig.

PS: Den ordinære konference i oktober 2021 vil blive erstattet af 2 temadage.

Venlig hilsen

Mogens Seider og Tonie Rasmussen
Formand og næstformand