fbpx

Socialt udviklingscenter SUS og Outsideren er blevet nysgerrige: Kan vi lære noget af de overraskende fortællinger, som ikke passer ind i det generelle billede af nedlukningen som krisefyldt? Og kan læringen bruges til at nytænke det ‘vi plejer at gøre’ for at støtte op om trivsel og recovery blandt mennesker, vi normalt ser som ‘sårbare’, men som også er så meget andet?

Hjælp SUS og Outsiderne med at finde svar på spørgsmålene. Del dine erfaringer, de er vigtige uanset om du selv kæmper med psykiske vanskeligheder eller arbejder i psykiatrien eller socialpsykiatrien.

Læs mere og find ud af, hvordan du kan være med i dette opslag.

Hvornår bliver vi så klogere? Chefkonsulenterne Agnete Neidel, SUS og Klavs Serup Rasmussen, Det Sociale Netværk fortæller om Coronakrisen som trussel eller ny mulighed for mening på konferencen En helt ny virkelighed, En helt anden hjælp d. 22.-23. oktober 2020 i Vejle.

En helt ny virkelighed, en helt anden hjælp? Formand for Dansk Selskab for Psykosocial Rehabilitering, Mogens Seider fortæller i denne video om konferencen og tankerne bag temaet.