fbpx

Få havde forudset den globale coronapandemi, vi står midt i og endnu langt fra kender konsekvenserne af. En af de mest oplagte følger har foreløbig ikke rigtig materialiseret sig: Psykiatriske patienter og folk, der også før krisen kæmpede med psykiske problemer, har ikke nødvendigvis fået det værre. En del af dem trives bedre, stik imod alle eksperter og fagfolks bekymrede forudsigelser. Holder det stik i de kommende måneder, er det i sig selv et ganske bemærkelsesværdigt resultat.

På konferencen i 2020 vil vi undersøge krisens psykosociale følger og muligheder – og det vil vi især gøre med den ramme, vi allerede havde valgt, da pandemien ramte: The Power Threat Meaning Framework starter helt forfra og fremstiller et nyt vidensgrundlag for psykiske vanskeligheder, hvor årsagerne ikke primært er biologiske men bad things happening. Tilgangen er derfor orienteret mod traumer og kriser og fokuserer på den mening, mennesker selv skaber i modgang og negativ social interaktion for derigennem at pege på ruter ud af krisen.

Læs mere om temaet her – Mød de internationale hovedtalere!

Konferencen finder sted i Torvehallerne, Fiskergade 2–8, 7100 Vejle, i dagene torsdag den 22. og fredag den 23. oktober 2020.

Find praktiske oplysninger og meld dig til!