fbpx

Kære medlemmer og andre i vores netværk

Jeg skriver til dig, fordi selskabet og jeg har brug for din hjælp!

I Dansk Selskab for Psykosocial Rehabilitering har vi i mere end 15 år arbejdet for at understøtte et bæredygtigt og relationelt samspil og en meningsfuld støtte i indsatser til mennesker med psykiske udfordringer.

Vi har i alle årene arrangeret en konference i efteråret i Vejle, og vi har gennem årene også været i dialog med deltagerne om form og indhold. Vi har modtaget meget positiv respons på konferencerne, men også god feedback på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Vi har turdet stille skarpt på, og til tider kritisk reflektere over, de professionelle indsatser, vi alle er optagede af i vores hverdag, og vi har fokuseret på at udbrede viden om nye tendenser i arenaen.

Vi er et relativt lille, men engageret selskab, med en bestyrelse på 9 frivillige, der holder af at bruge deres faglige erfaringer og brænder for at skabe positive forandringer.

Vi kan desværre ikke afholde konference i 2024, da økonomien i selskabet ikke tillader dette i år. Det er også vores indtryk, at økonomien i kommunernes specialiserede socialområder er hårdt presset og ikke efterlader meget plads til at sende medarbejdere på fx konferencer. Det kan du måske også genkende fra din egen dagligdag?

På denne baggrund vil vi gerne hen over året præsentere nogle enkeltstående temadage med et spændende fagligt indhold. Du vil modtage mere info om dette senere på året, men vi er i Vejle d. 24. oktober 2024 og i København d. 25. oktober 2024 med temadage under overskriften ’Indefra perspektiver’.

Vi vil gerne i årene fremover fortsætte med at arrangere konferencer og/eller temadage og har brug for nogle gode råd og ideer fra dig. Vi kontakter dig, fordi vi gerne vil høre, om du har nogle bud på:

  • Faglige vinkler/metoder/oplægsholdere, der vil være spændende at få i tale?
  • Hvad der skal til for, at I/jeres organisation/kommune/region sender deltagere til temadage/konferencer? – Eller fortæl os, hvad der forhindrer jer i at deltage.
  • Har du gode ideer til formen på temadage/konference??
  • Andet?

Jeg håber, at du kan finde lidt tid til at sende mig en mail med dine refleksioner.

Venlig hilsen

Mogens Seider

mogensseider60@gmail.com