fbpx

Vi må desværre på dette sene tidspunkt aflyse vores arrangement på Christiansborg mandag d. 9. marts 2020, da vores hovedoplægsholder har meldt afbud pga. coronavirus smittefare. Vi er superkede af det, men har taget dette valg, da vi mener, at det er meget væsentligt at komme ud med vores vigtige budskab på den helt rigtige måde. Vi har aftalt med John Read, at det er muligt at afholde arrangementet på et lidt senere tidspunkt i løbet af foråret. Vi har heller ikke indtryk af, at den nye psykiatriplan er lige på trapperne aktuelt, om end man selvfølgelig aldrig kan vide det. Vi satser imidlertid på at kunne få en chance mere inden sommerferien.

Det er en dybt ærgerlig situation, men vi er ramt af force majeure. I selskabets ånd må vi lade håbet have den længste frist og se at komme videre – Grise kan flyve.

Hold øje med vores hjemmeside for vores 10 anbefalinger til en ny psykiatriplan og selskabets kommende udgivelse ’Tænk på sproget!’

Selskabets konference i Vejle d. 22. og 23. oktober 2020 har en arbejdstitel som er i udvikling. Hovedtemaet er Power, Threat, Meaning – en tilgang, som ikke bare er et alternativ til psykiatriske diagnoser, men en helt anden måde at sætte sejl og retning på. Vi har desuden fokus på Åben Dialog i et interaktivt set-up.