fbpx

Dansk Selskab for Psykosocial Rehabilitering inviterer til konference i Fællessalen på Christianborg, mandag, d. 9. marts 2020, kl. 9.30-14. Tema: En helt anden hjælp. Alternativer til en plan for psykiatrien.

Konferencen stiller skarpt på viden om og forståelse af psykiske vanskeligheder og foreslår konkrete initiativer ift. de forestående forhandlinger om en ny 10-års plan for psykiatrien. Et særligt fokuspunkt er borgernes valgmuligheder, hvad angår psykiatrisk behandling og psykosociale indsatser.

Blandt oplægsholderne er professor John Read, der er internationalt anerkendt for bl.a. sin forskning i sociale årsager til psykoser. Vi runder konferencen af med en paneldebat, hvor politikere, borgere og fagfolk diskuterer dagens forslag og ideer.

Se hele programmet for konferencen En helt anden hjælp: Alternativer til en plan for psykiatrien

Deltagelse i konferencen er gratis og inkluderer kaffe/the samt vand og en sandwich til frokost.

Tilmelding via NemTilmeld senest d. 2. marts. Først til mølle-princippet gælder. Afmeld venligst din plads, hvis du bliver forhindret.

Adgang til konferencen sker via Folketingets besøgsindgang. Kom i god tid af hensyn til sikkerhedskontrollen på Christiansborg.

Har du spørgsmål til konferencen? Skriv venligst til info@psykosocialrehabilitering.dk

Konferencen er arrangeret i samarbejde med Trine Torp, MF (SF).