fbpx

Nye horisonter for recovery: Fra digital futurisme til stenalder

Velkommen til konferencen 2018

Vi er glade for at præsentere vores årlige konference, der traditionen tro finder sted i Torvehallerne i Vejle. I år er det 25.-26. oktober.

Du kan læse om temaet Nye horisonter for recovery: Fra digital futurisme til stenalder og møde nogle af oplægsholderne her.

Se konferenceprogram!

På programmet har vi år hele 5 spændende workshops, du kan vælge mellem. Du tilmelder dig den ønskede workshop ved ankomsten, torsdag, d. 25. oktober kl. 9.

Priser:
Kr. 3.750 Deltager i enkeltværelse
Kr. 3.450 Deltager i delt dobbeltværelse
Kr. 2.950 Deltager uden overnatning
Alle beløb er ekskl. moms.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Vi opfordrer dig til at være tidligt ude, hvis du vil være sikker på en plads.

Ved afbud inden d. 24. august 2018 får du pengene tilbage, dog fratrukket et administrationsgebyr på kr. 500.
Ved afbud efter denne dato gives ikke penge retur, men du er velkommen til at give pladsen til en anden. Husk blot at give besked om det på mail til info@psykosocialrehabilitering.dk.

Tilmeldingen er lukket pr. 7. september 2018. Fik du ikke købt en plads? Vi kan muligvis skaffe flere. Skriv til info@psykosocialrehabilitering.dk.

Har du særlige ønsker til forplejning (vegetar, veganer osv.), skriver du blot direkte til Torvehallerne i Vejle: TD@ToRVEhallerne.dk.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at skrive til info@psykosocialrehabilitering.dk